Even voorstellen

Mountain High Smokers is een jong bbq team wat sinds begin 2016 is opgericht.
Het team bestaat uit enthousiaste fanatiekelingen uit Bergen op Zoom en Hoogerheide. Het hele jaar door laten wij onze BBQ's roken en houden ons o.a. bezig met bbq-wedstrijden zoals die in Amerika gehouden worden. Dit alles doen we volgens de KCBS rules.


Bart Schoone
De grondlegger van dit team.
Bart is eigenaar van bbqking.nl en na jaren BBQ als hobby te hebben gehad besloot hij om een team op te richten met like-minded mensen om hun skills op wedstrijden te tonen.


Jim Bogers

Hij viel als baby in een ketel bbqsaus en sindsdien kan Jim alleen nog maar bezig zijn met vuur en vlees. Hij draait zijn hand niet om voor dagenlange low & slow sessies en staat het team altijd bij met raad en daad.


Roland van Aert

Dit gladgeschoren schepseltje is opgenomen binnen het team alsof het ons lang verloren gewaande broertje is. Roland mag dan geen baardgroei kennen, zijn rookkunsten zijn er niet minder om. Het uit elkaar trekken van varkensschouders kan hij als geen ander.


John Adams

Laat zijn woeste uiterlijk u niet afschrikken. Stiekem is hij best lief.
Het hele jaar door maakt hij de meest wonderlijke gerechten op de bbq. Dolgelukkig was hij, toen bleek dat er mensen in zijn omgeving woonden die net zo gek zijn op smokers, bbq's en grote stukken vlees. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor deze website.